DOLAR 34,2714
EURO 37,4959
ALTIN 2926,146
BIST 8876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
okul tanıtım filmi

Dizde sıvı kaybına bitkisel tedavi ve alternatif tıp ne iyi gelir?

Dizde sıvı kaybına bitkisel tedavi ve alternatif tıp ne iyi gelir?

Dizde sıvı kaybına bitkisel tedavi ve alternatif tıp ne iyi gelir?
11.09.2020
3.245
A+
A-

Dizde sıvı kaybına bitkisel tedavi ve alternatif tıp ne iyi gelir?

Öncelikle belirtmek gerekirse aşağıda sıralanan tedaviler kişilerin kendi kendine uyguladığı bitkisel tedavilerdir. Herhangi bir doktor önerisi yoktur. Kimisi için iyi gelirken, kimisine hiç etki etmemiştir. Yine de öncelikle doktorunuza başvurun.

Dizde sıvı kaybına birinci alternatif tıp bitkisel çözüm bamya tohumudur. Günlük hap gibi kullanacaksınız. Günde tek sayı olarak almaya çalışın. 11 adet olarak günlük yutun. Yutamayanlar çiğneyebilirler. 2 ay kadar devam edebilirsiniz. Kimisi için 3 ay olarak kullanılmıştır.

Bamya tohumu diğer kullanım yöntemi akşamdan su içine konur. Her sabah aç karnına 90 gün boyunca içilir.

İkinci olarak dizde sıvı kaybına yada eklemlerde sıvı kaybına ayak paça çorbasını kullananlar olmuştur. Adet haline getirip haftalık 2-3 yada daha fazla yapıp içebilirsiniz. Kuyruk yağı ile yapılırsa daha etkili olacaktır.

Üçüncü olarak yine bamya diyeceğiz. Bamyanın içindeki jel dizlere iyi geldiğini söylüyor kullanıcı. Bamya tohumu bulamayanlar normal bamyayı küçük küçük kesip günlük yine sabahları tek sayı olarak kullanarak geçtiğini belirtmiştir. Bamyalar çiğ olarak yutulacak yada yenilecek.

Diğer alternatif tedavimiz sülük ve hacamattır. Herkese hacamat yaptırılmaz ve sülük kullandırılmaz. Unutmayın hacamat yaptıracaksanız eğer ehil kişilere danışın. Sülük içinde geçerlidir.

Dizde ve eklemlerde sıvı kaybına bir diğer alternatif tedavi somon balığıdır. Her mevsim ve taze olarak bulunması zordur. Pazarlarda var diyebilirsiniz fakat şoklanmış ürünlerden kaçının.

Bamya, bamya tohumu ile birlikte semiz otu da kullanabilirsiniz.

Çok nadir olsa da bir kullanıcı hakiki köy tavuğu yumurtası denemiştir. 10-20 gün arası özellikle beyaz kısmı çiğ olarak içilecektir.

Özetle bamya , bamya tohumu, kelle paça çorbası, hakiki tereyağ, hakiki kuyruk yağı ve köy yumurtası diz ve eklemlerdeki sıvı kaybına iyi gelmiştir.

Dizde sıvı kaybına bitkisel tedavi ve alternatif tıp ne iyi gelir?

Alternatif TıpDizde Sıvı KaybıDizde Sıvı Kaybı Alternatif TıpDizde Sıvı Kaybı Bitkisel ÇözümDizde Sıvı Kaybı Bitkisel TedaviDizde Sıvı Kaybı İyi Gelen BitkilerDizde Sıvı Kaybı TedaviEklemlerde Sıvı Kaybı Bitkisel Çözüm

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.